din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Paola

Förklaring: (Verb) att paola, hen paolar. Kan inträffa efter att personen varit ute i glada vänners lag varefter köttets lustar blir för stark vilket leder till könsumgänge med importerade kaffeflickor från Bulgarien, varefter lagens långa arm sagt aja baja. När detta uppmärksammas i den kolorerade veckopressen och det mediala intresse blir stort så tar vederbörande i för kung och fosterland för att pudla och beskriver fadäsen med så detaljerad inlevelse att lagens långa arm finner för gott att bura in vederbörande på vatten och bröd, så allmänheten skulle undslippa fler matlagningsprogram.
Exempel: Efter en lång dag med filmteamet på TV4 med stekta torskar och broccoligratänger kände Per-Göran Robpervo klådan mellan benen och uppsökte bättre begagnade Maja 57 på Norrmalm för en snabb fransk för 200kr. Nöden har ingen lag tänkte P-G och fantiserade om BDSM gangbang med rumänska flyktingar iförda SS uniformer under akten, när farbror blå sen hälsade på så Paolade han utförligt med en bokserie på tolv band med förord av Leif GW.
Inskickat av: Ostfralla

Diskutera Paola  |  Tipsa en kompis om Paola