din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Den lilla sängvätarlampan

Förklaring: En enkel lampa för den bekväma sängkissaren. När man inte orkar att gå på toaletten under natten så kan det hända att man vill få till en blöt, kissvarm säng istället. Då är det lätt hänt att man siktar strålen fel, vilket resulterar i en massa stänk på väggar och golv. Om man däremot tänder den lilla sängvätarlampan för att kunna sikta rätt bland lakanen så slipper man oönskade urinstänk i mörkret.
Exempel: Sascha vaknade mitt i natten och märkte att han behövde lätta på trycket. Benen ville dock inte riktigt fungera vid denna tid på dygnet, så Sascha bestämde sig för att få till en kissvarm säng. På grund av tidigare missöden där kisset stänkt överallt förutom i sängen så hade Sascha köpt Den lilla sängvätarlampan. I det bekväma ljusets sken så kunde han sikta sin urinstråle rätt denna gång.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Den lilla sängvätarlampan  |  Tipsa en kompis om Den lilla sängvätarlampan