Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

WC-inackordera

Förklaring: När man är hemlös, på luffen, näst intill utfattig, eller bara jävligt snål och behöver någonstans att sova, så kan man välja att WC-inackordera. Oftast besöker man helt enkelt en vanlig mynttoalett och sover på toalettgolvet, ett billigt alternativ till sovplats.

Exempel: Sagga hade tröttnat på livet som bankdirektör och sadlat om till tjackpundare, eftersom hans hemliga dröm alltid hade varit att förflytta sig från stad till stad i jakt på det renaste knarket. En kväll i Sarajevo tog pengarna slut och Sagga valde därför att WC-inackordera. Sagga hade nu värme, el, rinnande vatten och till och med mat, tack vare att han dessutom var koprofag.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera WC-inackordera  |  Tipsa en kompis om WC-inackordera


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral