Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Dagens ord

Bajsrektor

Förklaring: På de flesta skolor finns numera en s.k bajsrektor som tar hand om skötseln av toaletterna, kontrollerar kvaliteten på bajset som spolas ned i skolans lokaler, undersöker pH-värdet i toalettvattnet, ansvarar för inköp av nya toalettstolar, kontrollerar om det finns bajs på toalettborstarna och byter i så fall ut dem.

Exempel: Keith-Richard var bajsrektor på Runkelundsskolan i Malmö. En dag hade Sofia varit på dass och lämnat efter sig en kabel som var så stor att Keith-Richard noterade detta som ett rekord. Strax därefter kunde denna information meddelas i skolans högtalarsystem av Keith-Richard. Då fick Sofia ställa sig bakom ett podium och hålla ett tal under det att hon applåderades av skolans alla barn. Strax därefter visades den anmärkningsvärda händelsen (som fångats på skolans övervakningskameror) på filmduk i aulan.

Inskickat av: QUNGAS

Diskutera Bajsrektor
Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

Senaste 10 orden

Bajsrektor
Kokorona
SOÄK
Anal T
Gödseltrumma
Lurebebis
Klanbajsning
CumSwap
Vuxen Bibliotek
PK-brud

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral