Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vekling

Förklaring: En vekling är ingen mes som kan lätt kan tro av ordet. Nej, veklingen är gossen som stoppar en veke i sitt utinrör och tänder det på sin pappas begravning. Sedan står veklingen vid kistan och ser fruktansvärt stämningsfull ut. det kan hända att veklingen även begår ett rituellt samlag med liket när det nedsänks i graven men det hör till undantagen.

Exempel: Det hade varit nattsvart i kyrkan under Fet-Håkans begravning om inte hans yngste son Lars hade fattat situationen och agerat vekling. Nu fylldes den unkna luften av gossollon samtidigt som vi gav det sista runket på kistlocket. Rest in peace och sperma gubbjävel sjöng änglarna för oss.

Inskickat av: DverjDiskutera Vekling  |  Tipsa en kompis om Vekling


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral