Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Stryparen

Förklaring: Man stryper kuken med en fiskelina eller liknade tråd, syftet är att stoppa satsen så den inte lämnar kuken och istället exploderar i kuken.

Exempel: Malte var ruskigt kåt! Han kunde inte längre hålla tillbaka han var tvungen. Malte sprang ut till fiskeboden och tog Malte Junior i handen, skakade, skakade och skakade! Nu skulle Malte komma. För att inte kladda ner fiskeboden och avslöja sin position så tänkte han fort, Malte ryckte till sig en fiskelina han slog ett lasso runt Malte J. Inte det minsta lilla spermie kom på golvet. Vad Malte inte visste var att man aldrig kan få erektion igen av "stryparen".

Inskickat av: VaniljbullenDiskutera Stryparen  |  Tipsa en kompis om Stryparen


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral