Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sprutharkel

Förklaring: När mannen efter idogt munsex sprutar sin sats ner i kvinnas hals, men där hon inte klarar av att svälja undan den rikliga mängden proteindrink i tillräckligt rask takt, vilket resulterar i en för kvinnan reflexmässig hostning eller harkling för att frigöra luftstrupen. Företeelsen ger ofta upphov till ett gott skratt på kvinnans bekostnad, varefter sväljproceduren måhända inte upprepas inom överskådlig tid, då kvinnan är orolig för att sätta i halsen igen och/eller bli skrattad åt igen.

Exempel: Efter en kväll med vattenpiperökande, pappersflygplanskastning, druvätning och en flaska tyskt vitt vin var Magnus och Sara redo att skrida till verket. Den första mindre skottet gick ner utan problem, men när Magnus drog av storsalvan lite senare trodde Sara att hon höll på att kvävas till döds och kunde inte hålla tillbaka ett sprutharkel.

Inskickat av: DezDiskutera Sprutharkel  |  Tipsa en kompis om Sprutharkel


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral