Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sprucken kondom

Förklaring: Den största myten idag. Används som bortförklaring för oskyddat sex av folk som blivit smittade av könssjukdomar, alternativt åkt på en oönskad graviditet. Man kan trä en kondom över hela huvudet utan att den spricker. Risken att den spricker på medelsvenssons penis är därför minimal. Ytterligare bevis för att den spruckna kondomen är en myt är att aids är väldigt vanligt i Kina, trots att det är allmänbildning att kineser har väldigt liten penis.

Exempel: Bertil och Bodil kliade sina skrumpna och klådiga könsorgan medans de satt i vänthallen och väntade på att få behandling för klamydia, samt framföra en sprucken kondom-ursäkt.

Inskickat av: NeshDiskutera Sprucken kondom  |  Tipsa en kompis om Sprucken kondom


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral