Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Spermobip-testet

Förklaring: När man dricker en öl på det ena systemet och tutar med spermobiltutan när man har druckit upp. Därefter så åker till det andra systemet på sin spermobil och gör likadant, sedan upprepar man proceduren och åker fram och tillbaks. Vill man göra det svårare för sig så finns spermoblepp-testet, det fungerar likadant som spermobip-testet, bara att man byter ut ölen mot sprit och att man skiter i att betala. Spermoblepp-testet är mycket mer hardcore, eftersom att det blir svårare och svårare att åka tillbaks till butiken för att knycka ännu en flaska samtidigt som man blir jagad av polisen. Mitt under all uppståndelse så är det dessutom lätt hänt att man glömmer att tuta på spermobiltutan efter att ha druckit. Om man glömmer att tuta, kliver av spermobilen, däckar, åker fast, eller helt enkelt ger upp så är man ute.

Exempel: Alkoholistvrak hade tidigare varit obesegrad mästare med 84 tut på spermobip-testet. Dock så upptäcktes det några år senare att två systembolag i ett område i Norrköping låg mycket nära varandra, varpå rekordet snart krossades. Yngre utövare av spermobip-testet, och det betydligt svårare spermoblepp-testet, slog snart rekord på rekord med sina vråltrimmade spermobiler.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Spermobip-testet  |  Tipsa en kompis om Spermobip-testet


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral