Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Spermball 3000

Förklaring: En rullstol-/rullator-/spermobiltävling där exklusiva åkdon framförs på allmänna vägar. Inte sällan körs dessa av välkända spermobilintresserade individer och mongoloider. Till skillnad från vanliga spermobiltävlingar så vinner inte den förare som kommer först, utan den som har kört med bäst stil.

Exempel: Efter en spektakulär start i Örkelljunga hade de tävlande i årets Spermball 3000 tagit sig genom 4 kontinenter och övernattat på diverse idiotanstalter under resans gång. När alla hade passerat mållinjen i Thailand utsågs Ostfralla som vinnare, eftersom att hans elektriska prostatamassör gick sönder redan i Danmark och han lyckades massera sig i röven med ena handen på ett mycket stilrent sätt samtidigt som han körde.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Spermball 3000  |  Tipsa en kompis om Spermball 3000


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral