Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

skogsporr

Förklaring: Porrtidningar, företrädesvis, Lektyr, fib-aktuellt, aktuell Rapport och liknande tryck som man kan hitta under nedfallna träd, i bergsskrevor och under stenar. Ofta skyddade i en konsumplastpåse. Placerade där av ungdommar med ivriga lemmar som nyligen har väckts till liv och som inte vill riskera att de kolorerade alstren ska upptäckas i hemmet. Företeelsen är dock på utdöende och bör fridlysas för att inte försvinna helt.

Exempel: När lille Åke med tindrande ögon kom hem med en hel påse skogsporr fick han genast en utskällning av sin mor varefter hon gick tillbaka till fyndplatsen och försiktig lade skogsporren på plats. Hon kunde dock inte hålla sig från att bläddra lite försiktigt och beundra dom håriga buskarna från 70-talstrycket i fibban.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera skogsporr  |  Tipsa en kompis om skogsporr


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral