Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Sargat preneum (bajsbrygga)

Förklaring: Preneum är det lilla område på 3cm mellan pung och anus. Ett sargat sådant är när man tar en kapsyl och gräver febrilt för att hitta sanningen. Ett sår uppstår med doft av en bomullstuss som man satt i anus och använt som filter vid grov gasbildning (flatulens).

Exempel: Mongot som jobbade som vaktmästare på fotbollsplanen gick ensam in i den nyskurade duschen. Han tog av sig sina kläder och la sig ner på det kalla golvet. Han tog fram kapsylen som han med glädje förvarat i sitt slida. Han började karva preneum metodiskt för att finna sanningen. När han vaknade låg pungkulorna på den lilla silen i ett hörn av rummet.

Inskickat av: AbbeoHasseDiskutera Sargat preneum (bajsbrygga)  |  Tipsa en kompis om Sargat preneum (bajsbrygga)


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral