Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

ryggskott

Förklaring: Utföres gärna i biografsalongens mörker varvid en person av manligt kön efter sexuell stimuli lägger satsen på framförvarande persons ryggtavla.

Exempel: För den yngre läsare kan berättas att på det glada 70-talet visades porrfilmer ibland på vanliga biografer. Kristian Prinsegg hade sett fram emot tisdagkvällens porrfilmsvisnig av "Mazurka i sänghalmen" på Örkelljungas enda biograf, men efter måndagens redigt blöta afton på stadshotellet så blandade Kristian ihop datum och hamnade på premiären av "Flåklypa Grand Prix". Racinscenerna var dock så upphetsande för Kristian att han till slut gjorde ett ryggskott. Sedemera blev det även en bilfabrik inspirerad av filmen men det är en annan historia.

Inskickat av: OstfrallaDiskutera ryggskott  |  Tipsa en kompis om ryggskott


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral