Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Pervalia - När du får oväntat pervobegär

Förklaring: En psykoaktiv dryck skapad av dårhushjonen på Örkelljunga Idiotanstalt 1876 och som gör den som dricker denna så oerhört pervers och kommer hela tiden vilja testa nya perviga saker.

Exempel: Alkoholistvrak hade lyckats köpa en kladdig termos fylld med pervalia utav Ostfralla en kulen måndag i ett mörkt hörn av Örkelljungas stora parkeringsgarage. Väl hemma i bostadsr... kvarten så slog han sig ner på den solkiga bäddmadrassen och hällde ivrigt upp drycken i ett blekt duralexglas och slurpade sedan snabbt i sig. Redan efter tio sekunder börjades det laddas ner kiss-&-bajsbögsporr, ritas enkla streckgubbar med gigantiska penisar, busringas till Ann Ahl, och sedan efter en halv sekunds s.k. tankeversamhet så beslöt sig Vrakis för att passera den yttersta gränsen: Att kolla in det mytomspunna videoklippet där Bleppe har sex, okänt om med vem eller vad, kanske även sig själv, väldigt likt en valross som härjar runt i ett hav av gul, brun och vit sörja ska det innehålla och ge tittaren såna men för livet att man blir beroende av pervalia för att fungera någorlunda "normalt" i samhället efter denna visuella upplevelse.

Inskickat av: BleppeDiskutera Pervalia - När du får oväntat pervobegär  |  Tipsa en kompis om Pervalia - När du får oväntat pervobegär


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral