Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Oktoberfisten

Förklaring: Oktoberfisten inträffar varje år i den tyska staden Bajjen. Inte att förväxla med den alkoholistfyllda oktoberfesten i München. Tiotusentals läderklädda och muntra tjocktyskar vallfärdar till festivalen för att med sina svullna bratwurstfingrar delta i det största kollektiva fistandet på jorden. Allt detta i takt till den tyska nationalsången.

Exempel: Günter och Claudia har sett fram emot denna dagen i ett helt år. Äntligen är det dags för den årliga Oktoberfisten i Bajjen. Husvagnen är packad och barnen är fastspända i baksätet, med varsin kryddwurst i käften. En hel vecka i förväg har familjen övat och töjt sina tarmändar med vaselin och messmör. Det är dags, två hela veckor fyllda med knytnävar långt upp i tarmkanaler. Detta är varje camping-blottares våta dröm.

Inskickat av: AFR - Anonyma Fistares RiksförbundDiskutera Oktoberfisten  |  Tipsa en kompis om Oktoberfisten


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral