Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Lurolog

Förklaring: En person som anger sig för att vara urolog men egentligen inte är det, och då i syfte att få utlopp för sin kissfetischism, och smyger runt på olika sjukhus och vårdcentraler i jakt på "patienter".

Exempel: Lurologen Lennart började dagen med att kolla på "German Shepherd & Piss Trannys 2" för att komma i stämning inför dagens bravader. Lennart hade nämligen hittat ett nytt sjukhus att utöva sin läggning på och begav sig glad i hågen dit. Väl på plats gick Lennart iförd sin vita rock världsvant in i urologmottagningens väntrum och sa åt en av dom väntande att följa med honom. Det visade sig vara Gösta 82år han tog med sig in i ett av undersökningsrummen. Väl därinne beordrade Lennart att Gösta skulle klä av sig alla kläderna inför undersökningen. Gösta ifrågasatte detta, men fick då till svars: "Lita på mig. Jag är urolog!" Så då gjorde han det. Nu stod han bara där iförd sina brunrutiga strumpor och med sin förkrympta gubbakuk då Lennart gick fram och satte sig på huk framför honom och tog ett stadigt grepp om kuken hans. Sedan bad han Gösta att kissa, vilket han gjorde. Ut strålade det en gyllene flod av illaluktande och trögflytande gubbkiss över Lennarts ansikte, och som sakta rann ner över hans bringa och vidare ner i dom nu nerkladdade byxorna som precis mottagit en varm och rejäl sats sperma. Lennart la sig på golvet och började tokrunka som en galning och skrek åt Gösta att kissa Ännu mera. Men Gösta var försvunnen, och istället stod där nu plötsligt sjuksköterskan Fet-Gerd och såg pilsk ut. Hon förstod att Lennart var Lurolog och ville vara med. Men Lennart han bara fnyste åt detta: "Usch... Så jävla äckligt! Då kan jag ju få tjejbaciller!"

Inskickat av: BleppeDiskutera Lurolog  |  Tipsa en kompis om Lurolog


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral