Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Gurgel

Förklaring: Mytomspunnen sökmotor som alternativ till google, som sägs existera på darknet och är skapad av fittkramp.se-eliten. Till skillnad från google så kan varje sökning på gurgel resultera i vad som helst, förutom svaret man vill hitta.

Exempel: Ponta var ute och slösurfade på internets mörkare delar, där han plötsligt stötte på något som liknade googles startsida. Efter att ha sökt på ämnen såsom "Hur skaffar man knark utan att åka fast?" och "Hur ska man dölja sin homosexuella identitet?" så hände inte mycket. Några dagar senare hade dock Ponta fått knark med posten, en brottsmisstanke om narkotikabrott av polisen, och Pontas släkt och vänner fick reda på att Ponta var homosexuell från en anonym källa.

Inskickat av: Mortimer MusDiskutera Gurgel  |  Tipsa en kompis om Gurgel


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral