Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Blodprutt

Förklaring: När rövhålet är så sönderkukat att tarmen blöder ymligt av diverse slitskador och man samtidigt måste släppa väder. Om man manuellt särar på skinkorna och siktar på något lämpligt mål så ser det ut ungefär som en hagelgevärsträff på nära håll.

Exempel: Lars och Jannes satt och kramades i Jannes soffa efter aftonens älskog. När Lars reste sig upp för att gå och skölja ur spema ur röv och mun så såg Janne att Lars blodpruttat i hans nya fina bögsoffa. -"Men far åt helvete din äckliga jävla bög, trodde du inte jag skulle märka att du blodpruttat i soffan!" Som tur var hade Janne ett bögigt vitt överdrag på soffan som han köpt på Hemtex i Uppsala, men Lars fick ändå inte komma dit fler gånger.

Inskickat av: ptr51Diskutera Blodprutt  |  Tipsa en kompis om Blodprutt


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral