din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Wolfbagging

Förklaring: När man under anal penetration sväljer tex ett stycke bacon vilken är fastbunden i en tråd. Denna tråd hänger ut genom "mottagarens" mun och när "givaren" är på väg att komma rycker denne i tråden vilket leder till att mottagaren tömmer sitt maginnehåll och kniper åt analringen. Detta för att öka den njutbara sensationen för "givaren".
Exempel: Pelle som gillar killar har träffat Svempa på Café Opera som bara är lite små-metro och inte riktigt vågar ta den där bak men är inte den som är den. Pelle vill hemskt gärna dela med sej av den fantastiska känslan av att ta en man där bak så efter många glas rosa bubbel så beslutar sej de båda att åka hem till Pelle. Pelle, som är den är som är den, förför Svempa och låter honom tränga in i hans allra heligaste samtidigt som han sväljer sitt bacon. Svempa stönar och kämpar för att trycka in sin falukorv i pastejköket och när han väl är inne så är han så till sej så att han fyller köket till max. Pelle som är rutinerad rycker snabbt i snöret och upp kommer bacon, dagens lunch och rosa bubbel. Analen krampar och Svempa stönar av välnjutande.
Inskickat av: Mr Kuk

Diskutera Wolfbagging  |  Tipsa en kompis om Wolfbagging