din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Winegumsfyllnation

Förklaring: När man får tag i en grottliknamde skapelse till kvinnligt könsorgan. Där man trots storlek xl på mannens organ, kan trumma snabel från vägg till vägg inne i grottan. Man tar en näve med winegum, spottar tre morska i kådisen, sen klämmer man ner winegumen och trycker I dasen. Dom klistrar sej mot penisen och formar en knottrig bred åderpåve. Game on!
Exempel: Där låg Stor Svartta och fläkte med benen, det stora läskiga mörka hålet tonade upp sej i hela rummet. Karlsson krans förstod genast att här är det smedtakter som skall till om det ska gnidas skinn så det stänker. Winegumen stod lämpligt till i en skål på bordet. Sagt och gjort, ica kassen fylldes till bredden, sen trädde krans på hela ekipaget på snabeln. Svartta log, äntligen en man som vet vart bussen ska parkera.
Inskickat av: Vinkelsture

Diskutera Winegumsfyllnation  |  Tipsa en kompis om Winegumsfyllnation