din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Wankermod.

Förklaring: Wankermod är den raka motsatsen till Vankelmod. Man är dvs beslutsam och målinriktad att genomföra sin onani varstans utan betänkenheter eller moraliserande. En vankelmodig (läs vaniljo) går bara runt hela dagarna med ambitionen att vilja runka på valfri plats men genomför inte sin s.k perversion. "Wanker" är ett engelskt låneord som funnit sin plats i Svedala genom EU-medlemskapet.
Exempel: Klockan var närmare 15:00 då en berusad herre trillade in genom pärleportarna på Blypungsgatan 27 den där kulna lördagen en dag i Februari. Med bestämda steg och framförandes en kundvagn samt en halvslapp penis i hand begav han sig mot hyllorna med "Bläckan" för att senare vingla vidare mot raderna av den finaste ölsorten nämligen KNUG. Efter sin lilla tripp runkt i boutiquen kom han till kassan, och "kom" gjorde han... Men han "gick" lite fortare därifrån utan att överräckt en endaste dinar till kassören. Spåren ledde bort mot den närbelägna CG-macken, en plats dit ingen av de framstjärtarna till bylingar tordes gå. Än idag vet man inte vem denne feta men wankermodiga pervson var/är men det sägs att han har sitt härbärge i en skitig minibuss på Himpafältet.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Wankermod.  |  Tipsa en kompis om Wankermod.