din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Torkels besudlade klosterkrusidull

Förklaring: Denna gudsförgätna akt har sitt ursprung i vikingatidens England, i det anglo-saxiska klostret Monkwearmouth-Jarrow. De asatroende vikingarna behövde något för att lugna nerverna efter all munkslakt och blot. Den tappre Torkel Bøggversson tänkte då ut att man kunde blidka gudarna genom att utföra en samfällig ejakulationssats för att förkasta den falska guden jesus kristus. Danerna ställde sig i en ring runt de bestörta munkarna samtidigt som de drog fram sina pompösa bärstjälkar och började runka i takt samtidigt som de stampade i golvet och ropade "FÖR ODEN" innan de harmonierande utlöste hela konkarongen rakt i nyllet på munkarna från alla håll samtidigt.
Exempel: Trudgelmer, Ingolf och Fjorgyn fick syn på några kristna munkjävlar nere i birkabyn, detta kunde sannerligen inte tolereras, så Trudgelmer tog trubbsidan på yxan och drämde till munkarna på kalfjället och släpade iväg på de för att utföra Torkels besudlade klosterkrusidull.
Inskickat av: Suttramannen

Diskutera Torkels besudlade klosterkrusidull  |  Tipsa en kompis om Torkels besudlade klosterkrusidull