din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

The karengeddon

Förklaring: Ett begrepp som betyder slutet för, eller snarare undergången för alla karens världen över. The karengeddon kommer att utövas av en person som kommer att ta över världen, vi vet inte om denna är en man eller en kvinna men vi vet att karengeddon kommer att leda till tillintetgörandet för alla karens. Det är en väldigt ljus guldålder för alla som blivit förföljda av karens som då bryter sina bojor och går ut och tar över.
Exempel: Stanna upp! Ni folket som bor i Sverige! Och jag såg i min vision ett land med återigen lycklig personal på arbetsplatserna, där butiksinnehavare inte längre behöver leva i rädsla för gamla kvinnor, där personal på äldreboenden nu har en yngre personal, där grannar lever och frodas med högljudda grillfester i trädgårdarna på kvällarna och tacofredag med fotboll på hög volym i lägenheterna utan risk för besök av störningsjouren. Och överallt fanns inga karens, för Karens hade tynat bort och fanns ej mer, och ett ljus hade svept sig över himlavalvet igen. Allt detta är efter karengeddon.
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera The karengeddon  |  Tipsa en kompis om The karengeddon