din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Thailändsk dvärgpolis

Förklaring: Korrupta poliser med Mark Levengood aura, trots sina ynka 1.5 meter så stönar de högst och tilltar övergrepp när det inte ens behövs. Likt en liten religiös läspande chihuahua med nosen i andra hundars kolgruvor. De är kända för att utöva Eskils vikingagrepp, skjuta tanter på övergångsställen med flens-slangbella och greppa tag i slumpvalda mens klockspel. Beordring av tvångsfronning kan förekomma.
Exempel: Jack Mehoff gick på stan då han fick syn på två thailändska dvärgpoliser. De gick och tallade män i skrevet och förde sedan upp handen mot luktorganet för att sedan smeka sitt egna organ. En klick flens flög iväg som en katapult från den ena dvärgen som hade en slangbella som tillhygge. Flenset träffade sedan en käppgående dam.En vanlig dag efter klockan 16 med andra ord.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Thailändsk dvärgpolis  |  Tipsa en kompis om Thailändsk dvärgpolis