din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Ta säden dit man kommer

Förklaring: Ett civiliserat och artigt beteende då man som gäst i t.ex. ett annat land eller hemma hos någon annan accepterar att svälja all säd som kommer ur vilken kuk som helst oavsett om man gillar den kuken eller inte.
Exempel: Dom äkta makarna Christer och Anna-Karin var hembjudna till paret Gustafsson på middag en kulen fredag i oktober i deras mexitegelvilla från 1978. Väl innanför dörren så blev dom glatt välkomnade av maken Leif och dennes fru Susanne med både handslag och kram under lätt tillgjorda skratt. "Jaha-ja, Chrrrister... Det är väl lika bra att vi får det överstökat direkt, eller hur? Hehe. Vi har nämligen några minuter kvar av middagen att fixa med, så om du bara ställer dig på knä och gapar så blir det bra!" - sa Leif förtroligt samtidigt han lade sin vänstra hand på Christers ena axel och började knäppa upp sina mörkblåa Bögtega Veneta-byxor med andra handen. Christer var inte särskild förtjust i Leifs lätt sneda och alldeles för flensfria kuk som han ofta råkade få i både mun och stjärt i duschrummet på stålverket där dom båda arbetade. "Men man får ta säden dit man kommer!" - tänkte Christer och började svälja frenetiskt under högljudda klunkande svälj-ljud samtidigt som doften av oxfilé pervencale från köket blandade sig med spermadoften i farstun.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Ta säden dit man kommer  |  Tipsa en kompis om Ta säden dit man kommer