din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Svensk uppfostringsanstalt

Förklaring: Uppfostringsanstalt eller mera känd som den föredetta nationalstaten Sverige som avskaffades på 70-talet är en uppfostringsanstalt där modellen bygger på att inte ha några murar eller gränser, där fångarna tror att dem är fria. I modellen ingår dyrkande av myndigheter på gudomlig nivå, betala skatt åt nästan alltid värdelösa saker, utlärandet av att buga för översittare, skapa åsikter som också ska förstöra för landet för att sen försöka lösa dem. Utlärandet av att lära sig bli illa behandlad av kvinnor som inte förtjänar din uppmärksamhet.
Exempel: Ahmad var en riktig bråkstake som bodde i Afghanistan, tillslut tröttnade hans gamla föräldrar och bestämde sig för att skicka honom till den svenska uppfostringsanstalten. Där skulle han lära sig om myndighetsdyrkan, feminism, oseriösa skatter och att buga för översittare. Men planen gick i lås då han med vänner och company gjorde uppror och ungdomsanstalten började få mer och mer hålrum och slutligen gick till undergång.
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera Svensk uppfostringsanstalt  |  Tipsa en kompis om Svensk uppfostringsanstalt