din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Straffsats

Förklaring: Straffsats är en typ av påföljd som kan komma att utdelas till heterosexuella män som försökt infiltrera rastplatser och långtadarfik längs motorvägar/motorleder, bastuinrättningar för män som söker samkväm med andra män och med uppsåt försökt att störa allmänt bögeri. Staffsatser utdelas av Bögsta domstolen i Porjus och utförs av 6st homojuridiskt och megaperverterade män i Village People-klädsel.
Exempel: "Då håller Bögsta domstolen förhandling i sal 69 gällande padelspel på Himpafältet!". Sven såg sig nervöst omkring medans strypkopplet började strama lite då en hårdför läderklädd muskulös vakt släpade den samme mot sal 69. "MMMHFFMGAHHH!" svarade Sven iförd gagball för dagen. Efter 4 minuter och 32 sekunder kom domen då den tilltalade inte kunnat förklara sitt körande med sin ZOE på Himpafältet samt padelracketet som återfanns i en tjejig väska i fordonet. "ALL RISE!" hördes det från daddybear-domaren varpå straffet förkunnades samtidigt som domarpenisar erigerades. Påföljd: Förutom 3 år som sub-gimp fastkedjad i Himpas nya gloryholehydda så verkställdes även en 18,7 liters bukkake på stående fot i salen utförd av DB-domarna. Därefter fick åhörarna som var 17st till antalet utföra 1 timmes pissboarding av Sven. "Straffet" om man så vill utförs för att främja framtida homosexualitet och minska behovet av framstjärt och annat vaniljo så som padel och Mellomys.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Straffsats  |  Tipsa en kompis om Straffsats