din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Splitsexuell

Förklaring: De Splitsexuella har olika sexuella inriktingar på höger o vänster kroppshalva. De har ofta sällskap med 2 partners av olika kön samtidigt ,för att uppnå fullständig njutning
Exempel: Sandras högra hjärnhalva var hetero ,men den vänsta klart lesbisk.Eftersom den högra styr vänster kroppshalva och vv,ville hon alltid ha Jesper som sög på hennes vänstra blygd.Det kunde ibland bli lite trångt när Magda samtidigt slaskade på den högra.När Jesper o Sandra pippade stretchade Magda ut den högra läppen ,så att ingen maskulin kontakt kunde uppstå där,för då kändes det "helt fel" för Magda. Jesper o Magda var gifta med varann ,men båda var även vigda med Sandra ,så de hade rabattkuponger hos svenska kyrkan ,vars Prälle var väldigt tänd på Jesper . Livet som Splitsexuell var inte alltid en dans på Trosor,ibland var det kallingar ned i spelet också.
Inskickat av: Harkel

Diskutera Splitsexuell  |  Tipsa en kompis om Splitsexuell