din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Spermos

Förklaring: En spermos är exakt som en termos och används i främst det militära. En vanlig termos skickas runt i 20-tältet bland de runkande mannarna. När termosen gått varvet runt så inspekterar eldvakten i tältet vilken mängd som samlats in. Är det för lite säd i spermosen så går den ett varv till. När rätt mängd uppnåtts så lämnas denna in till Fanrunkaren som vid nästa morgonuppställning kommenderar: "Giiiiii VAKT!, Penis... FRAM! Den som då har en slak penis får då spermosen att dricka ur så denna man blir mera ståndaktig samt ToF och mera villig att försvara missfosterlandet Svärje.
Exempel: En tidig morgon i juli så skulle Kompani Bög ställa upp inför Kapten Gryhngång efter en veckas fisting i fält. Inspektionen påbörjades och längst bak i ledet så stod där en halvslapp padelspelare. Det var menige Ingrosso som fick turen/oturen att gurlga och lapa i sig innehållet ur spermosen. Efter det och utryck så blev herr Ingrosso inflenser.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Spermos  |  Tipsa en kompis om Spermos