din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Spansk Skånk

Förklaring: När man kletar runt en bajs-smörja runt sin egna och/eller andras munnar. Detta utförs i medmänskligt syfte för att stärka samhörigheten och eget sexuellt välbefinnande. Bajset som ska användas får gärna vara en gourmet-gröt med en egen liten touch av kryddor för att ta fram det ljusa söta dofterna ur den mörka massan. Den mest använda blandningen är en spansk blandning som består av och grisblod, hackad spenat och avhyvlat trä från en orgel. Det är inget som är hugget i sten men vanligtvis brukar avföringen ha pressats ut genom eget brunöga och förvaras i en frysanläggning till det hänförande ögonblicket. Skånkning utförs traditionellt sett enligt gamla seder i sexuellt syfte men kan även beprövas i en ren vansinnes-attack på gemene man som inte uppskattar att ha den mänskliga nötkrämen längs mungipan.
Exempel: Fisk-Fredrik hade precis kommit hem efter en livlig shopping-runda på stan då hans mamma undrade vad han hade för brun substans i nyllet. Han svarade till sin kära mor att det var avföring som hade klistrat sig fast längst käkbenet. Mamman var van vid att Fisk-Fredrik luktade som toaletten efter en After Wok, men hon kände att det var något mer än bara ren avförings-arom som satte sin prägel i hallen. Hon förstod då att det var en Spansk skånk.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Spansk Skånk  |  Tipsa en kompis om Spansk Skånk