din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Söndagsskolan

Förklaring: När du går i skolan på söndagar för att få lite uppfostran om hur du hanterar bakfyllan, bakfyllekåtheten, kvart i tre ragget som däckat etc.. med lite chips och vin som sig tillhör.
Exempel: Sture hade vevat runt på stadens krogar en lördag natt, och vaknade pilsk och med en baksmälla som heter duga. Jävlar också… söndagsskolan om 15min. Sture såg kvart i tre ragget ligga med fittan utspänd, men tänkte ändå gå till söndagsskolan. Prästen stod färdigt med chips och rödvin och sa sällsamt. Välkommen fram och ta den heliga brödbiten, drick av gårdagens vin, och ta din trogne kalsong raket i dina händer, ty när du komma hem skall du sätta på ditt ragg i trapphuset och vid grovsoporna, så dess eko skola höras under hela dagen. På kvällen skola du unna dig ett heligt runk och ännu en kännbar mängd av rödvinet.
Inskickat av: Ibbo71

Diskutera Söndagsskolan  |  Tipsa en kompis om Söndagsskolan