din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Slynoptik

Förklaring: En optikerkedja där mycket slyniga och lättklädda optiker arbetar. Under en synundersökning så får du titta på när optikern upp sina avklädda kroppsdelar och på pornografiska bilder istället för att tyda bokstäver på en tavla. Du kan även välja att betala för dina glasögon i natura om du inte har några pengar.
Exempel: Evert kunde inte längre se någon skillnad mellan sin penis och någon av sina egna fingrar, han bestämde sig därför att besöka en optiker. Valet av optiker landade på Slynoptik, där han fick genomgå en fullständig synundersökning. Genom undersökningen så visade den slyniga optikern upp sina pattar såväl som lår, som Evert fick titta på genom många olika linser som varierade i styrka. När synundersökningen, bågarna och glasögonen var klara så insåg plötsligt Evert att han supit bort det senaste bidraget, vilket innebar att han fick betala i natura. Han blev därför påsatt av en slyna med en strap-on dildo samtidigt som han blev filmad med sina nya glasögon på, naturligtvis.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Slynoptik  |  Tipsa en kompis om Slynoptik