din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Självförsvarsvåldtäkt

Förklaring: När du som helt vanlig och laglydig medborgare blir överfallen av en eller flera kriminella personer och använder dig av grovt våld i självförsvar men det slutar inte där, utan angriparen/angriparna blir utsatta för ett sexuellt övergrepp. Syftet med det är att dem aldrig mer ska våga sig dit och hämnas och att få sig en belöning då man faktiskt vunnit med våld.
Exempel: En man var uppe sent på natten och fick inbrott av 2 män och 1 kvinna, trion började att bruka våld mot mannen och försöka hota till sig pengar. Men den utsatte mannen lyckades att rycka till sig ett basebollträ och slå trion medvetslös. När främst kvinnan som var i 35 årsåldern låg på mage medvetslös så började han ta av henne Adidasbyxorna och förde in sin penis i den kriminella slynans anal. Dem kriminella grabbarna fick hans dobbermann och jackrussel terrier gå lös på innan han slängde ut packet från trappan.
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera Självförsvarsvåldtäkt  |  Tipsa en kompis om Självförsvarsvåldtäkt