din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Singhnatur

Förklaring: Signaturer gjoda av feta indiska lantjunkare med syrefattiga frisyrer som skriver med 1700-tals bläckpennor. Dessa gossar är så abnormalt sprängfeta att det kommer mer svett än bläck på pappret då de skriver. Svettet i kombination med en gränslöst skakig hand får resultatet att likna en målning av Vincent Van Gaghball. Suddigt & klottrigt med en avskyvärd odör. Saliv från sanslösa bögrån-stön och rövludd från under naglarna förpestar skriften och fullbordar en riktig singhnatur. Lukten från en singhnatur är oändlig och oförändrig. Lukten tycks förvaras i en annan dimension och går icke att göra sig veck, inte ens med axe-spray. I värsta fall så kan de fetaste av de fetaste dö av överansträngning.
Exempel: Bosse fick ett brev från en internettkompis i brevlådan. Varken texten eller avsändaren gick att tyda. Då han kom på att hans kompis var en ruskigt fet jävel med söndertryckta ostbollar under gamingstolen så förstod han att detta var en singhnatur.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Singhnatur  |  Tipsa en kompis om Singhnatur