din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

SHA/LHS typ

Förklaring: Två sorts benämningar som även kan kopplas till en. SHA= självhatande arab som lämnat islam för att den snyggare storebrorsan fått hans älsklings-hijabi tjej och känner sig cuckad utav det. Alternativt börjar hata på andra invandrare och konvertera till kristendomen och supporta Israel. LHS typ: livets hårda skola typ: person (ofta mena-killar) som ska upplysa vanliga etniskt svenska män och unga killar vad livet handlar om etc, stå och tro att dem vet mer än gemene man. Syns ofta i skitshower på SVT och gråter ut i tv 4 och diverse youtubekanaler. kombinera dessa 2 i en person är hemsk
Exempel: Mosab 37 år startade sina utlägg genom ett shoo bror och (ni vet inte vad jag vart om i livet bre så jag ska upplysa) till ett gäng fullt ut helsvenska blonda blåögda ungdomar. Sen gick utlägget vidare med att berätta om hur dem inte ska falla i kriminalitet tills en av ungdomarna svarade: ursäkta mig men vi behöver inte din hjälp. Vi vill bara att du åker hem till ditt land jävla svenskhatare!
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera SHA/LHS typ  |  Tipsa en kompis om SHA/LHS typ