din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Sextremist

Förklaring: En person som ägnat all vaken tid åt att inmundiga porr av alla sorter och genom sitt kunnande inom det samma området är helt hängiven åt att sprida sin säd och pervokunskap till alla vaniljon.
Exempel: Lars-Göran svängde in på Circle Gay i Säffle i sin SAAB 95 för att köpa Aftonblaskan och en varmkorv. Plötsligt fick han syn på tidningsstället där en Aktuellt Rapport skymtade fram. Det LG inte visste var att bakom kassan stod Abdulladhad som var en inbiten sextremist. "ULLAS BAKAR!" var det sista LG hörde innan Abdullahad flög över disken med sin nerskitna VB på huvudet och slog LG till marken med sin 1,5 meters svarta dildo. Någon timme senare låg LG hogtied nere i "mackens" källare med ett ömt anus och hela lokalen var tapeserad med diverse hårdhomoporr och välanvända sexleksaker.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Sextremist  |  Tipsa en kompis om Sextremist