din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Segla i skummat vatten

Förklaring: När man som man i ett förhållande med en kvinna skall till och göka en grann men den kvinnliga delen i tvåsamheten har varit ute och delat med av sig själv, låt oss kalla det, att någon annan man fått sära på rostbiffsgardinerna och begravt sin speltkôrv nådigt djupt och tömt säden. Då blir resultatet hemmavid att man som man får segla i skummat vatten!
Exempel: Dentvådjemannen såg fram emot lördagskvällen då SurmusStina hade lovat att komma hem i lagom tid tills att Karina Berg skulle ropa ut årets vinnare av Mellofinalen. Mellofinalen var ju egentligen inget som den tvådjemannen brydde sig om. Mycket riktigt kom SurmusStina hem innan Karina Berg ens hunnit säga hej och välkommen till årets final! Den tvådjemannen blev själa lycklig och vrängde ned SurmusStina på dörrmattan och lufte upp en skotskrutig kilt, men SurmusStina var har du fått kilten ifrån å de fina trosorna som du hade på dig innan du gick var är dom, vrålade den tvådjemannen. Strunt samma stånkade SurmusStina fram, sätt igång och segla i skummat vatten min älskling!
Inskickat av: KiltKent

Diskutera Segla i skummat vatten  |  Tipsa en kompis om Segla i skummat vatten