din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Scatboard

Förklaring: Scatboard (även känt som "scatbräda" eller "bajsbräda" i Sverige) är en exkremsport som utvecklades kort efter att den betydligt mer kända skateboarden blev populär. En scatboard är till utseendet väldigt lik en vanlig skateboard med undantaget att det finns ett hål rakt genom brädan som man kan bajsa genom (ett s.k. "scathål"). Det finns många stilar och åksätt inom scatboarding, en populär tävling är att bajsa genom scatboardens scathål och framkalla ett så långt brunt hjulspår som möjligt på marken. För bästa resultat bör man då åka sittandes i hög hastighet samtidigt som man har en våldsam diarré. På senare år har man även utvecklat motordrivna scatboards som drivs av bajs.
Exempel: Holger drog ner brallorna, satte sig ned på sin scatboard och började rulla nedför backen. Efter att scatboarden hade nått en hög hastighet så klämde han ur sig en rejäl sprutdiarré genom scathålet, vilket resulterade i ett par bruna ränder i marken som blev längre och längre. När Holger hade bajsat färdigt så bromsade han in till vägkanten. Kontrollmätningen visade att han lyckades bajsa ett 1762,23 meter långt hjulspår, vilket innebar att Holger hade satt ett nytt svenskt rekord inom scatboard.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Scatboard  |  Tipsa en kompis om Scatboard