din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Runkenstrålning

Förklaring: Runkenstrålning är en form av röntgenstrålning. Skillnaden är att runkenstrålning inte har med elektromekaniska vågor att göra utan den stråle som kommer ur drulen vid ett vanligt hederligt runk. Den kan inte lysa igenom vävnad utan fräter bort allt kött under fasansfull gasutveckling och odörer till endast benet är kvar. Det gäller dock allena de som har sådant fasansfullt och ondskefullt inre att deras runkensträlar kan åstadkomma denna fruktansvärda skada.
Exempel: Jag tyckte allt att det skramlade lite om den ogifvne Mattias jackficka där han hade stoppat ner fröken höger. Det var förmodligen de avfrätta benen som låg där och rasslade efter att han hade råkat få sin egen runkenstrålning på handen när han försökte slå sitt bussrunkrekord i bussen mellan Kama och Vänamo. Nu får han byta hand när han gör nästa försök. Ge inte upp Mattias!
Inskickat av: Dverj

Diskutera Runkenstrålning  |  Tipsa en kompis om Runkenstrålning