din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Rundfickpingis

Förklaring: Ett alternativ till grupprunk, runkbulle och rundpingis, spelas helst med minst 3 deltagare på valfri plats. Varken pingisbord eller pingisracket behövs. Reglerna är enkla, man står i en ring och på kommando börjar alla deltagare i leken att fickrunka (en så kallad fickpingis) i exakt samma takt. Den som får utlösning är ute ur leken, därför så kommer endast en av deltagarna tillslut att stå ensam kvar som vinnare.
Exempel: Bjögga, Roffe, Stina, Leffe och Sigurd hade som vanligt samlats vid parkbänken för att supa. Leffe kom på idén att ett parti rundfickpingis skulle vara kul, och alla andra tyckte likadant. Efter en halvtimme var bara Stina och Bjögga kvar i leken, men efter att en grabb utan t-shirt passerade förbi de tävlande så fick Stina en rejäl orgasm i mormorstrosorna, varpå Bjögga stod ensam kvar som vinnare.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Rundfickpingis  |  Tipsa en kompis om Rundfickpingis