din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Royal straight flush

Förklaring: När kungen, drottningen eller annan fittadel med läggningen som jesus accepterar pressat ur en transatlantisk kabel från det svarta hålet som sträcker sig längs toastolen trots ihärdigt spolande. Det skulle även kunna vara en rysk soppa som liknar en pöl av älgspillning som lagt sig som ett tjock ozonlager, isånnafall så är enda lösningen att ringa rörpullarn eller Huligan-Henke. Som vi alla vet så tittar inte kungligheter i toaletten efter att de har brassat på utan låter sin leprechaun, haschtomte eller toadvärg ta en titt för att kolla statusen i brusefotöljen. Om det ligger en helgjuten banasufflé alldeles ensam där i toastolen så måste den lilla p-nissen greppa tag i den och klämma så att det sprutar mellan fingrarna. Nissen måste sedan spola samtidigt som handen är där nere i kloaken och se med ögat hur handen blir ren och len. Dvärgen öppnar därmed handen och tar en selfi och skickar till en av kunglighetens betjänter som har som uppgift att kolla hurvida spillningen är hälsosam eller inte.
Exempel: Sígvåld den andra bearnaisesåsdottír hade lastat av avfallsanläggningen i brusefotöljen och fisförnämt gått därifrån. Kvar var dvärgen Bill-bo bægger som visste att han nu var tvungen att medverka i en Royal straight flush.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Royal straight flush  |  Tipsa en kompis om Royal straight flush