din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Rabarberdvärg

Förklaring: Rabarberdvärgar är små väsen i samma storleksordning som haschtomtar som gömmer sig bakom en handfull rabarberstänger. Om man får ögonkontakt med en rabarberdvärg på avstånd så jagar de dig tills att du köpt ett knippe stänger. Om transaktionen vägras så kommer de se till att du får en Dansk Lärling. Rabarberdvärgarna är inhämska och har endast sätts på Suttra torg eller inärheten av de gigantiska bilhissarna vid Suttra Towers. Om du mot all förmodan råkar stöta på en i bilhissarna och inte frågar om du kan få lov att köpa lite rabarber så kan de få sprutdiareé på grund av den stressade situationen. De brukar liknas med de feta utländska männen som säljer ollade kokosnötter på stränder.
Exempel: Pelikan-Patrik hade nyligen tryckt upp ett gäng snus bakom kindbenet införskaffat på Suttra torg då han råka få ögonkontakt med en liten knatte som använde ett gäng rabarber som en solfjäder. Han kutade mot sin spermobil och åkte iväg fort som fan för att undvika att behöva dubbelboka psykologen.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Rabarberdvärg  |  Tipsa en kompis om Rabarberdvärg