din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

QUNGsängen

Förklaring: Ett relativt nytt bolag som startats på initiativ av QUNGAS och som tillhandahåller sängar till bra priser. Målgruppen är andra homos som gillar att ha det gött och böga loss i sänghalmen. I priset ingår en valfri säng ur Hästens sortiment, med nedkissad madrass som tillval. Dock ingår alltid fri tillgång till QUNGAS kuk under det att man använder sängen. Ett samarbete har inletts med flygbolaget Thomas Kuk Airlines, som flyger till de flesta tyska nudistbadorter. Fin-fina paketpriser utlovas.
Exempel: Bo Gustafsson var trött på sin knögliga säng som var obekväm och fül. Så han kastade ut den genom fönstret och sprang till QUNGsängen. Beställde en biljett till ett runkbås i München och en bekväm Hästens-säng av högsta klass. Det ordnades med fri hemkörning och när sängen väl var på plats så infann sig QUNGAS plikttroget med sin bultande kuk i ena handen, och en mattpiska i den andra.
Inskickat av: QUNGAS

Diskutera QUNGsängen  |  Tipsa en kompis om QUNGsängen