din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Prostatestera

Förklaring: När ett gäng herrar i övre medelåldern vill genomföra en så genomslagskraftig protest som möjligt så kan de välja att prostatestera. Det innebär att samtliga deltagare i prostatesten klär av sig nakna på en offentlig plats och stimulerar varandras prostator genom att föra in vibratorer, prostatamassörer eller andra objekt i varandras ändtarmar. Prostatester uppkom under en tid när homosexualitet var olagligt i Sverige, vilket fick de hårt arbetande gayhororna i landet att göra uppror på gator och torg. Prostatesterarna var inspirerade av hungerprotester, vilket innebär att en prostatestaktion kan pågå i flera veckor eller månader i somliga fall.
Exempel: Efraim anlände till sågverket för ännu en arbetsdag när han upptäckte att cheferna hade tagit bort den gemensamma IBC-tanken med glidmedel i personalrummet. Snart så hade även Efraims arbetskamrater fått reda på saken, varpå stämningen blev hätsk. Många av herrarna på sågverket hade nämligen väldigt tajta och torra rövhål, vilket innebar att glidmedlet var mycket viktigt för att man skulle kunna ha gemytliga samkväm under rasterna. Redan samma dag så bestämde sig arbetarna för att prostatestera. Efter att ha stulit allt glidmedel och vaselin från ett närliggande apotek så påbörjade männen sin prostatestaktion ute på sågverkets parkering. Efter bara några timmar så stod en ny IBC-tank på plats i personalrummet, Efraim och hans kollegor hade fått sin vilja igenom.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Prostatestera  |  Tipsa en kompis om Prostatestera