din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Porrfyr

Förklaring: Nästan som en vanlig fyr, fast porrfyren är byggd exakt som en rosa dildo och projicerar porr via en hologramprojektor ut i luften så att fiskare och andra havets män tryggt kan navigera i mörker och dimma.
Exempel: Det var en stormig tisdagsnatt i Kalmarsund 1997 då fistebåten "Pappa Sjöbjörn" stävade fram över dom höga vågorna som gjöt spermaskum på ytan och skapade en farlig, upphetsande och förrädisk situation för kapten Bleppson Sr. som stod på däck i sin oljerock med kuken stadigt i hand och insåg situationens allvar. Just då så visade sig en projicering av analscenen i vedboden från filmen "Åsa-Fiste Får Oväntat Besök" över himmelen, och genast förstod kaptenen att det var en porrfyr han hade fått korn på och styrde nu skutan tryggt i dess riktning. Väl i land blev det bastumys med hela besättningen.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Porrfyr  |  Tipsa en kompis om Porrfyr