din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Popcorn supreme

Förklaring: Alternativ variant av "popcorn surprise" (då man är på bio och gör ett hål i botten av popcornboxen och för in penisen där). Istället för att bara föra in penisen bland alla popcorn så ser man dessutom till att klämma ut en solid bajskorv, för att sedan placera den bland popcornen. Förvirring brukar genast uppstå hos den person som därefter ska äta av popcornen, eftersom denna känner en penis tillsammans med ett något kladdigare penisformat objekt.
Exempel: Karl gick ut på bio med Sonja, och bestämde sig för att imponera på henne med en popcorn supreme. Han klämde därför ut en solid kabel i samma storlek som sin penis innan han placerade den bredvid penisen som kikade upp bland popcornen. När filmen var slut hade Sonja svimmat av åtrå och förvåning över att ha fått en äkta popcorn supreme.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Popcorn supreme  |  Tipsa en kompis om Popcorn supreme