din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Översittarkross

Förklaring: För att motverka auktoritära beteenden i olika länder, fysisk mobbning i skolor och mobbning på arbetsplatser så har nu en ny uppfinning lanserats: översittarkrossen. Men hur funkar den? Jo, den fungerar på exakt samma sätt som köttkvarnen på Ica i kombination med en gigantisk kremeringsugn under kvarnen som bränner upp restprodukterna av översitteriet. Finns även en lucka man kan öppna och dammsuga upp askan efteråt. Den går på el såklart och är effektiv men energisnål. Ett miljövänligt och sparsamt alternativ.
Exempel: På vårdhemmet arselhålet förekom under flera års tid arbetsmobbning bland personalen. Lösningen blev att sätta in en översittarkross nere i källaren och att sätta in fler vikarier efteråt som självfallet får heltid direkt. Även bland demonstranter i diktaturstater är detta den framtida lösningen på ett olösligt problem.
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera Översittarkross  |  Tipsa en kompis om Översittarkross