din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

ÖNK-Doktor

Förklaring: Doktor som är utbildad inom områderna öra, näsa & kuk. Öra och näsa är egentligen bara en cover-up då 90% av kunskapen är inom drulen. De sitter gärna brett med benen och visar upp sin mycket välhängda pung genom de vita sidenbyxorna. Om de har en kund med stora runda kulor som halsmandlar så spårar de gärna in på att det kanske har att göra med andra runda kulor. Gränslöst hänvisar alla problem till mannens könsorgan. Robert wang, som också är grundaren av druleförsäkringar, är en av de främsta doktorerna inom området med mer marokanskt björnpungsskinn mellan fingertopparna än genmodifierat getflens i kylen.
Exempel: Kallsups-kalle hade fått ruggigt ont i örat på sistone och misstänkte öroninflammation men var inte helt säker då han också börjat runka med vänsterhanden i samma veva. Då han var klar med besöket hos sin lokala ÖNK-Doktor så hade han kasserat in på en drule-förlängare och en druleförsäkring.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera ÖNK-Doktor  |  Tipsa en kompis om ÖNK-Doktor