din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Mormortrosor i spetsnaz

Förklaring: Mormortrosor i spets har inom flera militäriska specialtrupper börjat etablerats och blivit standard som paketomfång. Det Rysska specialförbandet spetsnaz tog fram dessa trosor med beådran av Putins mamma för att hon trodde att detta skulle räcka för att sätta de Estniska epatraktorerna ur spel. Varpå födseln av de Cypriotiska aporna från mordor tog plats. Den omfamnande och tighta passformen håller paketet på plats och håller emot de lösaste diareésufleérna. Enligt samna rykten så ska trupperna automatiskt knipa sina skinkor extra mycket i dessa spetsnaz trosor. Om detta är för att det ligger en liten dansk saltkringla i underkläderna eller inte är det ingen som vet. Spetsnaz modellen ska även bidra till bättre hållning & +15% efficiency att ta sig från liggande till stående läge. Detta gäller även för drulen.
Exempel: Sorunda-Sonny var vid den rysska ambassaden i baskien då han fick syn på den ståtligaste soldaten han sett. Han kollade noga och såg tydliga linjer som skulle kunna indikera spetsnaz trosor. Han gick fram och luktade friskt tunt mellangärdet samtidigy som han fick baksidan av geväret hårt i trynet. Nog luktade de lite saltkringla med lite toffeltryffel.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Mormortrosor i spetsnaz  |  Tipsa en kompis om Mormortrosor i spetsnaz