din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Mongourage

Förklaring: Som ett entourage, vilket är en grupp personer som omger en kändis och följer med denna överallt, fast ett mongourage består enbart av mongon.
Exempel: Kladd-Klas, mongokungen av dagcenter kom cyklandes på sin trehjuling med stödhjul och wheeliebar, eskorterad av två dvärgmongon som körde först i bredd på sina röda Bobby Cars, och efter Klas följde ett pärlband av moggisar med el-scootrar, permobiler och spermobiler, glatt tjoandes och dreglandes. Hela mongouraget gled upp framför klubben med stort K och krävde att få gå före, vilket dom givetvis fick eftersom vakterna inte vågade neka en hel flock med mongon. Väl inne började Klas med att bajsa på golvet och rulla runt i det, medan dom andra under mongohot tvingade DJ:n att spela Kalle Jularbo på 180bpm och bildade sen en mosh pit på dansgolvet och röjde loss.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Mongourage  |  Tipsa en kompis om Mongourage